camicavalls

Camí de Cavalls és la volta completa a la illa de Menorca, nosaltres l’hem fet un grupet de 5 amics, els voltants de Mao i Ciutadella no els hem fet caminant ja que transcorren per carreteres sense vorera o per urbanitzacions sense cap interés. El que si varem fer és visitar aqeuestes dues capitals.
Aquesta entrada no segueix l’esquema dels cims ja que és completament diferent, aquesta primera faig un resum dels 7 dies i després faré el 7 dies per separat.
———————————————————————————-
Aquesta aventura comença el primer dilluns de setembre, va tocar llevar-se ben d’hora (04:00) per anar a l’aeroport de bcn i agafar l’avio de vueling que surt a les 7:25 per arribar a les 8:20 i al arribar tindrem que agafar dos cotxes de lloguer.
Tot surt perfecte, arribem puntuals i l’entrega dels cotxes també va molt rapida, a les 9 ja estem amb els cotxes cap a Maó, allí en deixem un amb les maletes i anem amb l’altre fins a Cala en Porter.

 

I abans de sortir que millor que un bon esmorzar per agafar forces!!!01 CCVDIA1 ABANS SORTIR

Sortim a les 10:45 potser una miqueta tard…. i només sortir de Cala en Porter trobem la primera de les moltíssimes portes que anirem creuant.
02 CCVDIA1 PORTA ENRERE

Comencem a caminar i ràpidament trobem els pals indicadors del Gr223 , els quals anirem trobant tot el camí, és molt fàcil localitzar-los i son de gran ajuda.
03 CCVDIA1 CAMI MARCAT

Al inici encara anem per camins amb una miqueta d’ombra…
04 CCVDIA1 FENT CAMI

Ja ens acostem a les primeres cales
05 CCVDIA1 ARRIBANT PRIMERA CALA

I aquí arribem a la primera Cala (Cala de Binissafúller) i primera parada tècnica per veure algo, aquí la calor ja comença a ser molt accentuada, i encara queden unes hores per davant.
06 CCVDIA1 PRIMERA CALA

Poc després de la primera cala arribarem al poblet de Benibèquer, molt bonic i tranquil, dona gust veure aquests poblets tant blancs i amb uns carrerons molt estrets.
07 CCVDIA1 BENIBÈQUER

Seguim caminant per urbanitzacions i arribarem fins a la punt sur-est on veurem el far de la Illa de L’Aire, com anirà passant en altres punts les fotos no reflexen els colors que el mar tenia allí.
08 CCVDIA1 FAR ILLA DE L'AIRE

Poc després deixem uns metres el Gr per passar per la Torre de Punta Prima.
09 CCVDIA1 TORRE GRAN

Tota aquesta zona ja no te cap tipus d’ombra i estem a ple migdia fa moltaaa calor, aquí un tram del camí fins arribar a la torre d’Alcaufar.
10 CCVDIA1 TORRE2

 

 

Seguim vorejant la costa

11 CCVDIA1 BONES VISTES

 

 

I trobem una miqueta d’ombra poquíssima però sempre ajuda.

12 CCVDIA1 ALGO OMBRA

 

 

Al fons la fortalesa de la Mola la qual esta junt a Maó

13 CCVDIA1 S'ACOSTA FINAL ETAPA

 

I l’última cala del dia (Cala de Sant Esteve

14  CCVDIA1 CALA ABANS D'ARRIBAR AL FINAL

Ha estat una jornada amb molta calor on em passat per algunes cales, tot i que les millors encara estan per vindre.

Un cop hem acabat, agafem el cotxe i anem fins al apartament, el qual esta molt bé inclús te piscina.

El funcionament de les etapes cotxes esta en la següent imatge. És una gran manera d’estalviar-se cotxe cap aquí cotxe cap allí.

cotxe